Bercode birtokos

Milyen mértékű kedvezményeket kell biztosítani a bercode-birtokosok számára?

A Bercode platformban nincs meghatározva minimum kedvezmény. Logikus, hogy minél magasabb a biztosított kedvezmény mértéke, annál nagyobb az inspiráció a bercode-birtokosok számára, hogy hogy az adott elfogadóhelyen vásároljanak.  Minél magasabb forgalmi jutalék fizetését vállalja (legalább 3%, vagy annak többszörösét) kiemelt bercode-elfogadó partnerként, annál nagyobb az inspiráció a bercode-kibocsátók számára, hogy az Ön elfogadóhelyét ajánlják saját közösségeik számára, ezáltal biztosítván Önnek lehetséges többletforgalmat.

Milyen információkat tartalmaznak a jogi nyilatkozatok?

A jogi nyilatkozatokban találhatóak a Bercode platform használatát érintő jogi, felhasználói és gyakorlati információk, a szerepköröket (birtokosi, kibocsátói, elfogadói) érintő feltételek, szabályzatok és szerződések.

Vannak-e termékek, szolgáltatások, amelyek ki vannak zárva a kedvezménykörből?

A Felhasználási feltételek 3-as mellékletének 3.7-es pontja szabályozza azokat a termékeket, szolgáltatásokat, amelyek ki vannak zárva a kedvezmények köréből, ezek a következőek: autópálya-matrica, dohányáru, gumiabroncs, menetjegy, mobilegyenleg-feltöltés, illetve feltöltőkártya, PB gáz, tankönyv, újság és vényköteles termékek.

A webshopban a vevő által feltöltött kártyahátlap elutasítása esetén mi történik?

Az elutasításról a megrendelő e-mailben értesítést kap a bercode-kibocsátó indoklásával. Ebben az esetben a kártya hátlapja visszaváltozik arra, amit a kibocsátó eredetileg megadott.

Mi a teendő, ha kérdésem van a Felhasználási feltételekkel kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot velünk a platform jobb alsó sarkában elérhető Kapcsolat menüpontban!

A regisztrációnál helytelenül megadott név és e-mail cím befolyásolja-e a platform használatát?

A pontatlan név nem, de az e-mail cím igen. Utóbbi esetben azonnal be kell lépni a platformra és cserélni a helytelenül megadott e-mail címet helyesre, mert anélkül pl. jelszó emlékeztető már nem kérhető.

Ugyanazzal az e-mail címmel be tudok-e ismét regisztrálni?

Nem, mivel az elsődleges azonosító az e-mail cím.

Hogyan lehet a Bercode-fiókot törölni?

A Bercode-birtokosi szerepkör Profiladatok almenüben a lap alján jobb oldalon a Felhasználó törlése gombra kattintva az adott felhasználói fiók véglegesen (visszaállíthatatlanul) törlésre kerül.