2.0 Ismerje meg a Bercode platformot Bercode-elfogadó partnerként!

Kit nevezünk Bercode-elfogadó partnernek? A Bercode-birtokosok számára vásárlói előnyöket, kedvezményeket biztosító szolgáltatókat, kereskedőket hívjuk Bercode-elfogadó partnereknek.

Kit nevezünk kiemelt Bercode-elfogadó partnernek? A Bercode-birtokosok számára vásárlói előnyöket, kedvezményeket biztosító és forgalmi jutalék fizetését is vállaló szolgáltatókat, kereskedőket hívjuk kiemelt Bercode-elfogadó partnereknek.

Milyen feltételek mellett csatlakozhat bárki a Bercode-elfogadó partneri körhöz?

Ha Ön rendelkezik érvényes bercode-dal /bármelyik Bercode-kibocsátótól vásárolhat bercode-ot, illetve bárki átruházhat, megoszthat Önnel érvényes bercode-ot/, és ez a bercode még nem lett felhasználva elfogadó partner regisztrációhoz, akkor ezzel a bercode-dal a Bercode platform segítségével Ön is elfogadó partnerré tud válni.

Milyen előnyei vannak, ha valaki Bercode-elfogadó partner?

 • A Bercode-birtokosok vásárlásai által a Bercode-elfogadó partner stabilizálni, növelni tudja forgalmát.
 • Egyre több Bercode-elfogadó partner a Bercode-birtokosok számára biztosított kedvezményen túl forgalmi jutalék fizetését is vállalja. A forgalmi jutalék fizetésével Ön is segíthet abban, hogy a Bercode-kibocsátó közösségek alapvető céljaikat meg tudják valósítani. A forgalmi jutalék a támogatáson túl a Bercode-kibocsátókat és tagjaikat is arra ösztönzi, hogy a forgalmi jutalékot vállaló Bercode-elfogadó partnereknél vásároljanak.
 • Bercode-elfogadói regisztrációjakor felhasznált bercode-ja segítségével Ön is igénybe tudja venni a Bercode rendszer által biztosított kedvezményeket. A Bercode rendszer által elérhető kedvezményekről a bercode.com oldalon található Elfogadóhely kereső segítségével tud tájékozódni.
 • Bercode-ját megosztja akár 10 alkalmazottjával, ismerősével, így segíthet másoknak is abban, hogy a Bercode rendszer segítségével Ők is megtakarításokat érjenek el.
 • A Bercode rendszerének ismeretében fel tudja hívni az ismerettségi körében lévő üzletek, boltok, kiskereskedők, potenciális Bercode-kibocsátók figyelmét a Bercode rendszer előnyeire. A Bercode platformon belül Ön is regisztrálhat Bercode-elfogadó partnert, Bercode-kibocsátót. Amennyiben az Ön által regisztrált Bercode-elfogadó partner jutalék fizetését is vállalja, ezzel Ön ennek az üzletnek a Bercode-birtokosok által generált forgalma után folyamatos bevételre tud szert tenni.
 • Saját törzsvásárlói körét is be tudja vonni a Bercode rendszerébe, ezzel növelni tudja törzsvevői elégedettségét.

Milyen mértékű kedvezményeket kell biztosítani a Bercode-birtokosok számára?

A Bercode rendszerében nincs meghatározva szolgáltatási körönkénti minimum kedvezmény. Logikus minél magasabb az Ön által biztosított kedvezmény mértéke, minél magasabb forgalmi jutalék fizetését vállalja kiemelt Bercode-elfogadó partnerként, annál nagyobb az inspiráció a Bercode-birtokosok számára, hogy Önnél vásároljanak.  

Differenciálhatom-e a kedvezmények igénybe vételét? 

 • A Bercode rendszere lehetőséget teremt arra, hogy a Bercode-elfogadó partner bercode típusonként eltérő (Light, Basic, Classic, Extra, Business) volumenű kedvezményeket biztosítson.
 • A Bercode rendszere lehetőséget teremt arra is, hogy Ön Bercode-elfogadó partnerként Bercode-kibocsátókra vonatkozóan eltérő kedvezményeket határozzon meg. Igény esetén kizárhat, vagy akár 1 Bercode-kibocsátóra is korlátozhatja az igénybe vehető kedvezmények körét, mértékét. Bercode-elfogadóvá váláskor felhasznált bercode-jának szintje meghatározza, hogy Ön korlátozott számú, vagy akár korlátlan Bercode-kibocsátónak tud kedvezményeket biztosítani.

Bercode-elfogadó partnerként hogyan tudom használni a Bercode platformot?

 1. A Bercode platform használatának első lépéseként magánemberként regisztráljon be a bercode.com oldalon.
 2. Sikeres regisztrációt követően lépjen be a Bercode platformba.
 3. Belépést követően kattintson a platformunk jobb fölső sarkában található Profilválasztó gombra (saját neve) és a legördülő menüből válassza ki azt a Partneri profilt, amellyel elfogadó partnerré szeretne válni. Ha még nincs ilyen profilja, akkor kattintson a Partneri profil létrehozása elemre, majd töltse fel a profilját a szükséges adatokkal.
 4. A kiválasztott Partneri profilon belül kattintson a Bercode-elfogadóvá válás szerepkör gombra. Érvényes bercode-jának segítségével tudja a Bercode-elfogadó szerepkör menüsort élesíteni.
 5. A Pénzügyek menü, Egyenleg kezelése almenüben összesítjük megrendeléseit, itt tudja feltölteni, csökkenteni egyenlegét. Igény esetén keresni tud pénzügyi tranzakciói között.
 6. A Profiladatok menü Partneri profil beállítások almenüben áttekintheti profiladatait, szükség esetén ezeket módosíthatja, kiegészítheti.
 7. A Profiladatok menü Felhasználók listája almenüben összesítettük a különböző partneri profilokhoz tartozó felhasználóit és azok jogosultsági szintjét. Az almenüben profilonként új felhasználókat tud Meghívni, Hozzáadni. A profilokhoz kapcsolódó adminisztrációs teendők jogosultsági szintjeit egyedileg beállíthatja, módosíthatja.
 8. A Bercode platform a profiljában végrehajtott műveletekről a platformon belüli üzenetek mellett e-mailes értesítést is küld az Ön által előre megadott email cím(ek)re. A Profiladatok menü Értesítések, jogosultság beállítása almenüben az e-mail küldést Ön kikapcsolhatja. Az almenüben továbbá lemondhat a profil bármilyen szintű adminisztrátori jogosultságáról kivéve, ha Ön az egyetlen szuperadminisztrátori joggal felruházott kezelője a profilnak.
 9. Az Elfogadóhelyek listája menüben összesítettük az adott partneri profilhoz rögzített kedvezményeket biztosító elfogadóhelyek adatait. Ezeket az adatokat bármikor módosíthatja, az elfogadóhelyet törölheti. Az Elfogadóhelyek listája menü, Elfogadóhelyek listája és Új elfogadóhely almenüiben új elfogadóhelye(ke)t tud rögzíteni.
 10. A Jogi nyilatkozatok menüben, almenüben összeszedtük a Bercode platform, Bercode rendszer használatát érintő hasznos, fontos információkat. Kérjük olvassa el ezeket figyelmesen.
 11. Bercode-elfogadóként bizonyára fontos Önnek, hogy üzleti forgalmáról pontos kimutatás készüljön. A Forgalmi adatok menü Forgalmi adatok listája almenüben követheti nyomon az Ön elfogadóhelyé(ei)n történt vásárlásokat. A Vásárlás regisztrációja menüpont segítségével a vásárlásokat manuálisan is rögzítheti.
 12. A Forgalmi adatok menü, Forgalmi adatok beállításai almenüben tudja meghatározni, beállítani a forgalmi jutalék mértékét.
 13. A Technikai leírások menü, Programozói segédlet (API) almenüben a forgalmi adatok online megküldésével kapcsolatos részletes leírás található.

Megj.: A Bercode platform használatával kapcsolatos részletes tájékoztatók megtalálhatóak a www.support.bercode.com oldalon.

Ezen tájékoztató letöltése pdf-ben: Bercode-elfogadói tájékoztató.