1.0 Ismerje meg a Bercode platformot Bercode-birtokosként!

Kit nevezünk bercode-birtokosnak? Egy speciális, egyedi azonosításra alkalmas, 18 karakteres, a Benefit Barcode rendszerében használható vonalkód tulajdonosát.

Hogyan lesz valaki bercode-birtokos?

 • Ha ismeretségi körében bárki rendelkezik érvényes bercode-dal, azt a platform vagy a bercode applikáció segítségével megoszthatja vagy átruházhatja az Ön részére. A megosztott, átruházott bercode-ok a Bercode-birtokosi szerepkörön belül a Bercode menü, Bercode-jaim almenüben láthatóak. Az Önnel megosztott bercode-ot Ön is és ismerőse is korlátozás nélkül használhatja, de ezt a bercode-ot Ön már másokkal nem oszthatja meg, mivel nem Ön ennek a bercode-nak a tulajdonosa. Ha ismerőse a saját bercode-ját átruházza az Ön számára (pl. ismerősének több bercode-ja van és az egyikre nincs szüksége), akkor innentől ennek a bercode-nak Ön lesz a tulajdonosa. Ezt a bercode-ot Ön megoszthatja másokkal (1 bercode-dal max. 10 megosztás engedélyezett). A bercode-megosztás, -átruházás funkciók a Bercode menü, Bercode megosztások almenüben találhatóak.
 • Folyamatosan bővül azoknak a bercode-kibocsátóknak a száma, akik például for-profit cégként az ügyfeleiknek vagy non-profit szervezetként a tagjaiknak ajándékoznak egy-egy bercode-hordozót, például ügyfél-/tagkártyát. Amennyiben Ön egy bercode-kibocsátó ügyfele, munkatársa, tagja stb., akkor a tőle kapott bercode-jával tudja igénybe venni a Bercode rendszer által biztosított előnyöket, kedvezményeket.
 • Egyre több művész, sportoló, alapítvány teszi lehetővé, hogy rajongói/támogatói bercode-dal ellátott termékeket vásárolhassanak tőle. Ön így is bercode-birtokos lehet.

Milyen előnyei vannak, ha valaki bercode-birtokos? 

 • A megjelölt elfogadóhelyeken igénybe veheti az előre meghatározott előnyöket.
 • Akár 10 ismerősével is megoszthatja bercode-ját, ezzel segíthet másoknak kedvezményesen vásárolni.
 • Vásárlásaival nemes ügyeket támogathat.

Milyen termékeken jelenik meg a bercode? A bercode megjeleníthető szinte bármilyen terméken, jelenleg a Bercode-kibocsátók az általuk megvásárolt bercode-okat plasztik kártyán, kulcstartón és matricán jelenítik meg. A legújabb trendeknek megfelelően a bercode már okostelefon applikációban is elérhető. A Bercode applikáció ingyenesen letölthető az AppStore-ból és a Google Play áruházból. Letöltéskor keresse a Bercode emblémát.

Milyen mértékű kedvezményekben részesülhet a Bercode-birtokos? A Bercode-elfogadó partnereknél bercode-típusonként eltérő (Light, Basic, Classic, Extra, Business) volumenű kedvezményeket lehet igénybe venni. A bercode típusok és az általuk elérhető kedvezményekről bővebb tájékoztatás itt olvasható. A Light és a Basic bercode-ok szűkebb körben, alacsonyabb kedvezményre jogosítanak, a Classic kóddal átlagosan 11% kedvezmény érhető el, az Extra és a Business kóddal akár duplázhatom is megtakarításaimat.

Bercode-birtokosként hogyan tudom használni a Bercode platformot?

 1. Sikeres regisztrációt követően lépjen be a Bercode platformba.
 2. Első lépésként a Bercode-birtokosi szolgáltatások szerepkörön belül lépjen be a Profiladatok menübe és töltse fel profilját /a Profiladatok feltöltéséhez itt talál segítséget/. Amennyiben Bercode-kibocsátóink webshopjából vásárolt termékek, szolgáltatások ellenértékéről a számlát forprofit, vagy nonprofit szervezet részére szeretné kiállíttatni, vagy Ön Bercode-kibocsátóként, vagy Bercode-elfogadóként is szeretné platformunkat használni, akkor kattintson a platformunk jobb fölső sarkában található Platformválasztó gombra (saját neve) és a legördülő menüből válassza ki a Partneri profil létrehozása elemet.
 3. A Bercode menü, Bercode-jaim almenüben láthatja az Önnel megosztott, Önnek átruházott, Ön által megvásárolt Bercode hordozókat és bercode-kat. A Bercode hordozókon látható ikonok segítségével a bercode-kat törölheti, megoszthatja, átruházhatja. Abban az esetben, ha egy Bercode-kibocsátótól kap egy Bercode-dal ellátott kártyát, kulcstartót, matricát, a Bercode-jaim az almenüben regisztrálni tudja ezt a bercode-ot, így ez a termék/bercode itt és az applikációban is megjelenik. A megjelenített Bercode-hordozón ellenőrizni tudja bercode-ja érvényességét és szintjét (Light, Basic, Classic, Extra, Business).
 4. A Bercode megosztások almenüben táblázatba foglaltuk az összes bercode-ját. A Részletek gombra kattintva az adott bercode-hoz tartozó összes fontos információt megtalálja.
 5. Az Elfogadóhelyek listája menüben az Elfogadóhely kereső almenüre kattintva szerződött partnereink és az általuk kínált termékek, szolgáltatások, kedvezmények közül válogathat. Amennyiben több bercode-ja is van, először válassza ki bercode-ját, majd a kereső segítségével tájékozódjon. A kereső használatával kapcsolatos tájékoztatónk itt olvasható.
 6. A Jogi nyilatkozatok menüben, almenüben összeszedtük a Bercode platformot érintő hasznos, fontos információkat. Kérjük olvassa el ezeket figyelmesen.
 7. A Pénzügyek menü, Vásárlások almenüben nyilvántartjuk vásárlásait. Nyilvántartásunk csak azokat a vásárlásokat rögzíti automatikusan, ahol a Bercode-elfogadó partnerrel kötött megállapodás alapján minden vásárlás elektronikusan rögzítésre kerül. Önnek lehetősége van vásárlásait kézzel is rögzíteni, így minden vásárlását összesíteni tudja. Ezzel kapcsolatos tájékoztatónk itt olvasható.
 8. Bercode-birtokosként bármely Bercode-kibocsátótól vásárolhat terméket, szolgáltatást akár havi rendszerességgel is. Ezzel nemes ügyeket támogathat, vagy rajongóként találkozhat szeretett művészével, sportolójával. A Megrendeléseim almenüben minden ezzel kapcsolatos információt megtalál.

Töltse le a tájékoztatót pdf-ben!