1.2 Felhasználók listája (kibocsátó)

A Bercode-birtokosi szolgáltatások szerepkör, Profiladatok menü, Felhasználók listája almenüben összesítettük partneri profiljaihoz tartozó felhasználóit és azok jogosultsági szintjét. Az adat mezők segítségével könnyebben megtalálja a keresett felhasználót, partneri profilt. Adminisztrációs teendőit egyszerűsítheti a Felhasználó hozzáadása, Felhasználó meghívása menüpontokkal. A felhasználók jogosultsági szintjeit egyedileg beállíthatja, módosíthatja, utólag szerkesztheti.

Felhasználó hozzáadása, Felhasználó meghívása:

  • Első lépésként a legördülő menü segítségével válassza ki azt a Partneri profilt, amelyhez felhasználót kíván hozzáadni, meghívni.
  • Töltse ki a felhasználó adatait (e-mail cím, vezetéknév, keresztnév, telefonszám). A Bercode platform, felhasználói profil eléréséhez adja meg a felhasználó jelszavát.
  • A jelölő karikák segítségével állítsa be a felhasználó jogosultsági szintjét. Válasszon az alábbiakból:
    • Csak megtekintés jogosultság esetén a felhasználó betekinthet a kiválasztott profilba, de adatokat nem módosíthat, új tételeket nem rögzíthet.
    • Üzletvezető jogosultság esetén a felhasználó betekinthet a kiválasztott profilba, illetve az adott profilhoz tartozó elfogadóhelyekhez rögzíthet vásárlást.
    • Adminisztrátor jogosultság esetén a felhasználó az üzletvezetői jogosultság mellett listázhatja a profilhoz tartozó felhasználókat is, de szerkesztési jogosultsága nincs.
    • Teljeskörű adminisztrátor jogosultság esetén a felhasználó a profilhoz tartozó adatokat szerkesztheti beleértve a céges felhasználók adatait is.

Megj.: Felhasználó meghívása esetén a megadott e-mail címre a Bercode platform értesítést küld a felhasználói felkérésről. A felhasználó jelölt szabadon dönthet a hozzáférés elfogadásáról, vagy visszautasításáról. Felhasználó hozzáadása esetén az adatok mentését követően az új felhasználó a beállított jogosultságnak megfelelően hozzáférhet az adatokhoz.

Értesítések küldése, Mentés:

A Bercode platform a profilon belül végrehajtott műveletekről a platform belső üzenetküldő funkciója mellett automatikusan a felhasználók megadott e-mail címére is értesítést küld. Az Értesítések küldése jelölőnégyzet segítségével ezt a funkciót kikapcsolhatja. A Mentés gombbal véglegesítheti a beállításokat, adatokat.