3.1 Elfogadóhely kereső (birtokos)

Az Elfogadóhelyek listája menüben az Elfogadóhely kereső almenüre kattintva szerződött Bercode – elfogadó partnereink által kínált termékek, szolgáltatások, kedvezményei közül válogathat. Fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy a Bercode rendszer az alábbi termékekre nem tud kedvezményeket biztosítani: autópálya matrica, dohányáru, tömegközlekedés menetjegyek, mobilegyenleg feltöltés, feltöltőkártya, PB gáz, tankönyv, újság és vényköteles termékek.

Az elfogadóhelyekkel kötött megállapodás alapján az akciós termékekre partnereink a meghirdetett kedvezmény felét kötelesek biztosítani. (pl.: az elfogadóhely által vállalt bercode kedvezmény mértéke 15%, de az adott termékre az elfogadóhely akciót hirdetett, ebben az esetben az elfogadóhely az akciós árból már csak a fele, azaz 7,5% kedvezményt köteles biztosítani a Bercode-birtokos számára).

Válasszon bercode-jai közül

 • A Bercode rendszere lehetőséget teremt arra, hogy Ön közösségek tagjaként (Önnel megosztott, Önnek átruházott, Ön által vásárolt) több érvényes bercode-dal is rendelkezzen. Az Elfogadóhely kereső használata előtt válasszon bercode-ot.

Szempontok, melyek a megfelelő bercode kiválasztásában segítenek

 • A bercode kedvezményeket bercode-jának szintje határozza meg. A Basic és a Light szintű kódokkal szűkebb körben, alacsonyabb kedvezményeket lehet igénybe venni. A normál kedvezményeket biztosító Classic mellett, az Extra és a Business szintű kóddal dupla kedvezményekre jogosult felhasználója. A magasabb kedvezmény igénybevétele érdekében válassza magasabb szintű bercode-ját.
 • Kiemelt Bercode-elfogadó partnereink a Bercode-birtokosok számára biztosított kedvezmények mellett forgalmi jutalékkal is támogatják azt a közösséget, amelynek a bercode-jával a vásárlás történt. Amennyiben vásárlásaival is támogatni szeretné az adott közösséget és Ön rendelkezik a közösség által kibocsátott érvényes bercode-dal, válassza a támogatandó közösség által kibocsátott bercode-ot.

Keresés elfogadó partnereink kínálatából

 • Válassza ki a keresett termék, szolgáltatás, üzlet nevét.
 • A folyamatosan bővülő elfogadó partneri körnek köszönhetően válasszon országot. A legördülő menüben csak azok az országok jelennek meg, ahol vannak szerződött Bercode-elfogadó partnerek.
 • A település nevének megadásával szűkítse a keresést. Amennyiben a település mezőt nem tölti ki, akkor a keresett termék, szolgáltatás településtől függetlenül jelenik meg a találati listában.
 • A jelölő négyzetek segítségével tájékozódhat a dupla kedvezményeket biztosító elfogadóhelyek köréről, illetve listázhatja a Basic és a Light bercode-ok elfogadó helyeit.
 • A mezők kitöltését követően nyomja meg a Keresés gombot.
 • A képernyő jobb oldalán válassza ki, hogy a keresési találatokat térképen és listában, vagy csak listában szeretné megjeleníteni.

 

A Részletek gomb segítségével tudjon meg többet a kiválasztott elfogadó partnerről, illetve várjuk értékelését, visszajelzését.

 • Az Üzenet gomb segítségével közvetlenül a kiválasztott partnernek írhat üzenetet.
 • A Felkiáltójel megnyomásával a Bercode rendszer fogadja visszajelzését.
 • Az elfogadóhellyel kapcsolatos tapasztalatait egyszerű értékelő felületünk segítségével oszthatja meg másokkal.