2.1 Bercode keret vásárlás

A Bercode-kibocsátói szolgáltatások szerepkör Bercode menü Bercode keret vásárlás almenüben a rendelkezésére álló egyenlegének terhére vásárolhat (rendelhet) bercode keretet. Az összefoglaló táblázat segítségével ellenőrizheti bercode típusonként a rendelkezésére álló bercode keretét, áttekintheti eddigi megrendeléseit.

Bercode keret Megrendelés:

  • Új Bercode keret vásárlás előtt ellenőrizze Jelenlegi bercode használati keretét. A bercode használati kerete az eddig vásárlásait összesíti – függetlenül attól, eddig milyen bercode típus(oka)t vásárolt, milyen érvényességi idővel – úgy, hogy 1-1 bercode típusra megmutatja a felhasználható keret teljes mennyiségét. Ha a Bercode típus legördülő menüben az Extra bercode típust választja, akkor a Jelenlegi bercode használati keretét Extra bercode típusban mutatjuk. Amennyiben bármely bercode hordozón bercode-okat rendel, az a felhasználható bercode keretét csökkenti.
  • A Rendelkezésre álló egyenleg mutatja, hogy az eddig feltöltött egyenlegéből mekkora összeget költhet még Bercode keret vásárlásra. Új keret vásárlásaival a rendelkezésre álló egyenlege automatikusan csökken.
  • Új megrendeléskor a legördülő menü segítségével válassza ki a Bercode típust, írja be a Mennyiséget (db), állítsa be az Érvényességet (hónap), ellenőrizze az Összes költséget és a Megrendelem menügomb segítségével indítsa el új keret vásárlását. A bercode-ok árai a mennyiség függvényében bercode típusonként változnak. Az erre vonatkozó részletes információ a Jogi nyilatkozatok 1. számú mellékletében található.

Értesítések:

  • Bercode keret vásárlásairól tranzakció azonosítóval ellátott belső visszajelző levelet olvashat az értesítések menüpont segítségével, illetve a tranzakciókról e-mailen is értesítést küld a bercode platform.

Tranzakció összefoglaló:

  • A táblázat bercode típusonként (Classic, Extra, Business) hónapegységben összesíti a felhasználható bercode-okat. Amennyiben bercode-dal ellátott bercode hordozót szeretne rendelni lépjen a Bercode-ok rendelése a bercode keret terhére menüpontba.
  • A táblázatban összefoglaltuk keret vásárlásait. A Kereső segít a kiválasztott tranzakció egyszerűbb megtalálásában.