2.1 Bercode-jaim

A bercode-jaim almenüben nyilvántartjuk a megvásárolt, Önnel megosztott, Önnek átruházott vagy törölt bercode-jait. Újonnan vásárolt, Önnel megosztott, vagy Ön számára átruházott bercode regisztrációját platformunk automatikusan elvégzi, ezek a Bercode hordozók és bercode-ok a vásárlást, átruházást, megosztást követően vizuálisan is megjelennek a Bercode-jaim almenüben.

Meglévő bercode regisztrációja:

  • Amennyiben bármelyik Bercode-kibocsátótól bercode hordozót kap ajándékba, írja be a bercode hordozón szereplő 18 jegyű számot, majd nyomja meg a Regisztráció gombot. A regisztrációt követően az új bercode hordozó – új bercode megjelenik a Bercode-jaim almenüben.

Bercode-jaim megjelenítése, bercode hordozó gyártása:

  • A vizuálisan is megjelenített bercode hordozón ellenőrizheti a bercode szintet (Classic, Basic, stb.) és a bercode érvényességet. A bercode hordozó alján található ikonok segítségével tudja bercode-ját átruházni, megosztani vagy törölni. Amennyiben bercode-kibocsátó webshopjában vásárolt bercode hordozót /kártyát/, szintén a megfelelő ikon kiválasztásával kérheti az adott kártya nyomtatását és kiszállítását.

Törölt bercode-ok nyilvántartása:

  • Amennyiben bármelyik Ön által vásárolt, Önnel megosztott bercode-jára nincs szüksége, törölheti azt. A törölt bercode-jait nyilvántartjuk.

Bercode archiválás, visszaállítás:

  • A vizuálisan is megjelenített bercode-jai közül (pl. lejárt) bármelyiket archiválhatja – nem látható közvetlenül a Bercode-jaim között. Igény esetén az archivált bercode-ját a megfelelő ikonnal visszaállíthatja (azt ismét megjelenítjük a Bercode-jaim almenüben) vagy törölheti.