Fogalomtár

Gyártástechnológia – Retranszfer, nyomtatott

A plasztik kártyák, kulcstartók gyártásakor a megrendelés mennyisége meghatározza a gyártás költségét. Kis darabszámú megrendelés esetén nem gazdaságos offset – nagy mennyiségű nyomdai gyártás – technológiával legyártani a kártyákat, kulcstartókat. Ebben az esetben egy speciális, hőnyomtatóval – retranszfer technológia – akár 1 db kártya, kulcstartó is legyártható. A gyártási költségeket megrendelés előtt ellenőrizze a Jogi […]

Érvényesítési mód

A bercode hordozókon (kártya, kulcstartó) kerül elhelyezésre a bercode. A bercode hordozó gyártásakor a bercode-okat a hordozó grafikájával együtt rányomtatják a termékre, vagy a bercode öntapadós matricára kerül kinyomtatásra, amit egy kész termékre ragasztanak.   

Alapértelmezett Bercode termék (webshop)

A bercode webshopokban a Bercode-kibocsátó határozza meg, melyik lesz az a termék, amit elsősorban értékesíteni szeretne. A webshop paraméterezésekor kell az alapértelmezett terméket megadni-beállítani. 

Bercode keret vásárlás

A rendelkezésére álló egyenlegének terhére vásárolhat bercode keretet. A megvásárolt bercode keretéből tud a bercode hordozókon bercode-okat értékesíteni. A bercode keret vásárlásakor figyeljen a Jogi nyilatkozatok 1. számú mellékletben található mennyiségi kedvezményekre.

Bercode keret rendelés

A már megtervezett grafikájú offset kártyákból, kulcstartókból lehet egyszerre a gazdaságosabb gyártás érdekében nagyobb mennyiségű Bercode keretet rendelni. A készletet a nevesítésig (amennyiben ezt kéri megrendelőnk) a Benefit Barcode Inc. tárolja. A készlet rendelésével kapcsolatos árak a Jogi nyilatkozatok 1. számú mellékletében találhatóak.

API key

A Bercode platform alkalmazásprogramozási felület vagy alkalmazásprogramozási interfész (angolul application programming interface, röviden API) segítségével biztosít elektronikus adatcsere lehetőséget. Az ügyfelek egyedi interface belépési kódja az API KEY.   

API ID

A Bercode platform alkalmazásprogramozási felület vagy alkalmazásprogramozási interfész (angolul application programming interface, röviden API) segítségével biztosít elektronikus adatcsere lehetőséget. Minden ügyfél egyedi azonosítója az API ID.

Vásárlás regisztrációja

A Bercode rendszer vásárlásainak adatbázisában csak azok a vásárlások jelennek meg, amelyeket az elfogadóhely és a Bercode platform között létrejött API kapcsolat révén az elfogadóhely számítástechnikai rendszere online megküld a Bercode platform részére. A vásárlási adatokat a Vásárlás regisztrációja gomb segítségével lehet rögzíteni.

Kiemelt Bercode elfogadó

Azokat a Bercode-elfogadó partnereket hívjuk kiemelt Bercode-elfogadóknak, akik a kedvezmények mellett jutalék fizetését is vállalják. 

Fizetés függőben

Vásárlásait, megrendeléseit feltöltött bercode egyenlegének terhére tudja véglegesíteni. Amennyiben egyenlege nem fedezi megrendeléseit, az egyenleg feltöltéséig a megrendelés Fizetés függőben státuszban látható.

Egyedi termék, elbírálás alatt státusz

A Bercode-kibocsátók ingyenes webshopjukban létrehozhatnak olyan plasztik kártyát, amelynek hátoldalán a vásárló egyedi grafikát helyezhet el. Ennek véglegesítéséig, engedélyezéséig ezek a termékek elbírálás alatt státuszban vannak.  

Bercode hordozó

Azokat a termékeket /plasztik kártya, öntapadó matrica, és plasztik kulcstartó/, amelyeken megjelenik a bercode, Bercode hordozóknak nevezzük. 

Bercode átruházása

Bercode-birtokosként bercode-ját érvényességi időn belül bármikor átruházhatja bárki számára. Átruházás esetén az átruházott személy lesz a bercode tulajdonosa. Az átruházó lemond a bercode által biztosított előnyökről.